Rüyada kertenkele kuyruğu görmek

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, kırgınlık yaşanacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele kuyruğu gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kindar olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada fare kertenkele görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kertenkele kesmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments