Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına yorulur.

Rüyada kuyruksuz kertenkele gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek rahatının yerinde olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, güçlükle elde edilecek başarı alamet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele sevmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri kertenkele görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada uçan kertenkele görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onları okula göndereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments