Rüyada kertenkele kesmek

Rüyada kertenkele kesmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada kertenkele kesmek gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada kertenkele kesmek isteklerinize kavuşacağınıza, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kertenkeleden korkmak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada iri kertenkele görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada dev kertenkele görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Rüyada pembe kertenkele görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments