Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, rızkının da genişleyeceğine, işlerin kapanacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek zarar edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek hem de zengin biri olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek kısa süre içinde engelleneceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik koluna takmak ölümcül hastalıklara işaret, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments