Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek güzel sözler işiteceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek istediklerini elde edeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak önün açılacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments