Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, terslik yaşayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet eder.

Rüyada altın bileziği koluna takmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak maddi sıkıntısı olmayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın bilezik takmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak huzur ve şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik koluna takmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada koluna burma bilezik takmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments