Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek mal ve mülk sahibi olmaya, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet eder.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments