Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, tüm kalbi ile allah’a döneceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada kolda altın bilezik görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda altın bilezik görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments