Rüyada altın bilezik koluna takmak

Rüyada altın bilezik koluna takmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Rüyada altın bilezik koluna takmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak girilen yolda zarar edileceğine, hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik takmak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada altın bileziği koluna takmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iş hayatında başarılı olmaya alamet eder.

Rüyada koluma bilezik takmak yaşadığı stresin biteceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments