Rüyada kendi eline kına görmek

Rüyada kendi eline kına görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, önemli sorumluluklar alacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi eline kına gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada sağ eline kına yakmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet eder.

Rüyada ellerin kınalı olduğunu görmek karşılığını bulacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada elleri kınalı görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına eline yakmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerin kınalı görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elinde kına görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada iki eline kına yakmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments