Rüyada başkasının eline kına yakmak

Rüyada başkasının eline kına yakmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ellerine kına yakmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına inanılır.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sol eline kına yakmak yeni çalışmalara girişileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada iki ele kına yakmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalettir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının eline kına yakmak keyfinden ve neşesinden olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments