Rüyada elleri kınalı görmek

Rüyada elleri kınalı görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada elleri kınalı gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada elleri kınalı uyanmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinde kına görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada başkasının elini kınalı görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ele kına yakmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele kına yakılmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments