Rüyada ellerin kınalı görmek

Rüyada ellerin kınalı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, donanımlı kılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerin kınalı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek sevineceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sol elinde kına görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline kına yaktığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada sağ ele kına yakmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin eline kına yakmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinde kına görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments