Rüyada ölünün elinde kına görmek

Rüyada ölünün elinde kına görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinde kına gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada ölünün eline kına yakmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, işlerin çok büyümeyeceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinde kına görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline kına yaktığını görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada birini elleri kınalı görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ele kına yakmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ellerde kına görmek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceren

Bende annemin elinde gördüm ve saçımı tarıyor sürekli

Zuhal ucak

Rahmetli teyzem ellerine kina yakmış bana gosteriyordu