Rüyada ellerin kınalı olduğunu görmek

Rüyada ellerin kınalı olduğunu görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerin kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak iş hayatında zarar edileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde kına görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eline kına yaktığını görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi eline kına görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada elini kınalı görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments