Rüyada kelepçe kırmak

Rüyada kelepçe kırmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe kırmak gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada kelepçe kırmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçeli adam görmek hayra ve esenliğe, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçe vurulmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada altın kelepçe takmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçe taktığını görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, işinde terfi alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments