Rüyada kelepçe taktığını görmek

Rüyada kelepçe taktığını görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kariyerinde atılım yapacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işarettir.

Rüyada kelepçe taktığını gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Rüyada kelepçe taktığını görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gergin olacağına yorulur.

Rüyada kelepçe görmek sorunlarının tamamen biteceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli olmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kelepçe görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kelepçe çıkarmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada babasını kelepçeli görmek sorunların artacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments