Rüyada kelepçeli adam görmek

Rüyada kelepçeli adam görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, düşmanlarını alt edeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, böylece aynı hataları yapmayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet eder.

Rüyada kelepçeli adam gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada kelepçeli adam görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada polis kelepçesi görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve kelepçe görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta kelepçe görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kelepçe vurulmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını kelepçeli görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments