Rüyada oğlunu kelepçeli görmek

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu kelepçeli gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kelepçeli görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşini kelepçeli görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah ve kelepçe görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe çıkarmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, mutlu olacağına ve güleceğine tabir olunur.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments