Rüyada keklik ve güvercin görmek

Rüyada keklik ve güvercin görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, işinde terfi alacağına işarettir.

Rüyada keklik ve güvercin gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada keklik ve güvercin görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik kesmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada mavi keklik görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada güzel keklik görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet eder.

Rüyada keklik öldürmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada iki keklik görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik sürüsü görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments