Rüyada mavi keklik görmek

Rüyada mavi keklik görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kısmet alacağına, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Rüyada mavi keklik gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Rüyada mavi keklik görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada iki keklik görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, huzurun kaçacağına işaret eder.

Rüyada beyaz keklik görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada erkek keklik yakalamak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik almak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada keklik yumurta görmek rahatının yerine geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada keklik avlamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada keklik avladığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments