Rüyada güzel keklik görmek

Rüyada güzel keklik görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel keklik gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada güzel keklik görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik eti görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Rüyada yavru keklik görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik yuvası görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan keklik görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz keklik görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek keklik görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments