Rüyada keklik kesmek

Rüyada keklik kesmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, maneviyatının çökeceğine delalettir.

Rüyada keklik kesmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Rüyada keklik kesmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada uçan keklik görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik yumurta görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada keklik avına gitmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada keklik kuşu görmek aç kalacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada keklik görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada evin içinde keklik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada keklik beslemek rahat şekilde geçineceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments