Rüyada iki keklik görmek

Rüyada iki keklik görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada iki keklik gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kafeste keklik görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi keklik görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik öldürmek kendisini işine veremeyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada keklik sürüsü görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan keklik görmek ümitsizliğe, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada dişi keklik yakalamak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada keklik eti görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik avladığını görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments