Rüyada keklik avlamak

Rüyada keklik avlamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, en yukarılara çıkacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada keklik avlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada keklik avladığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Rüyada keklik avlamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada keklik yumurtası görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Rüyada keklik sevmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işarettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kafeste keklik görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada keklik yuvası görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik tutmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments