Rüyada keklik kuşu görmek

Rüyada keklik kuşu görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada keklik kuşu gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada keklik kuşu görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada keklik ve güvercin görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, istediği projeleri yapamayacağına inanılır.

Rüyada keklik yemek risk almaktan özenle kaçınacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik yuvası görmek büyük işlere imza atacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik yumurtası görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi keklik yakalamak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işarettir.

Rüyada keklik almak herkesi doğru yola çağıracağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek keklik görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments