Rüyada keklik sevmek

Rüyada keklik sevmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Rüyada keklik sevmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada keklik sevmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada yavru keklik görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada keklik avladığını görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada keklik vurduğunu görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik eti görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik ve güvercin görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi keklik görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments