Rüyada ölü keklik görmek

Rüyada ölü keklik görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü keklik gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada ölü keklik görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik ölüsü görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada keklik kesmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada keklik satın almak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Rüyada keklik yakalamak rahata ve huzura kavuşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi keklik görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Rüyada keklik kuşu görmek güzel günler görüleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments