Rüyada kedi civciv görmek

Rüyada kedi civciv görmek bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi civciv gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada civciv ve kedi görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi civciv görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak büyük miktarda para kazanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kedi ve civciv görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemek tecrübe sahibi olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments