Rüyada civciv yiyen kedi görmek

Rüyada civciv yiyen kedi görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına yorulur.

Rüyada civciv yiyen kedi gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada civciv ve kedi görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada kedi civciv görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerindeki karın artacağına delalettir.

Rüyada kedi ve civciv görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalet eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada civcivin kafasını koparmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments