Rüyada kedi ve civciv görmek

Rüyada kedi ve civciv görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve civciv gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada civciv ve kedi görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak unvan sahibi olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kedi civciv görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada civciv tavuk görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatoş

Rüyada orta boy civciv ve kedi gormek

Yusuf

Rüyamda kuluckaya yatan bir tavuk gördüm. 3 tane civcivi vardı ve kedide tavukla birlikte kuluçkaya yatmıştı beni görünce kedi kaçtı. Yorumlamanız için şimdiden teşekkürler.

Serpil

Hayırlı günler, bu gece rüyamda evimizin içinde büyükçe bir kedinin bir tavuk yavrusu kovaladığını gördüm ve eşime seslendim… hatta o kadar etkilendim ki bunun etkisiyle uyandım – yorumlarsanız sevinirim