Rüyada kedi gözü görmek

Rüyada kedi gözü görmek acı veren durumların vuku bulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi gözü gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç gözlü kedi görmek büyüyeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak yaşamının tadını çıkaracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, edilen duaların tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin gözlerini görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek doğru bir karar verileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments