Rüyada renkli gözlü kedi görmek

Rüyada renkli gözlü kedi görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada renkli gözlü kedi gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk göz görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kendi gözlerini renkli görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada siyah renkte göz görmek yönetici olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli gözlü birini görmek para ve makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada açık renk göz görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments