Rüyada büyük gözlü kedi görmek

Rüyada büyük gözlü kedi görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, hayatının kötüye doğru gideceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada büyük gözlü kedi gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek refah içinde yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işarettir.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi gözlü insan görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri gözlü kedi görmek onları okula göndereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet eder.

Rüyada tek gözlü kedi görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments