Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, doğru adımlar atacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada tek gözlü kedi görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, güzel davetler alacağına yorulur.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalettir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada tek gözlü adam görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, parasının azalacağına inanılır.

Rüyada tek gözlü balık görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işarettir.

Rüyada tek gözlü hayvan görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü baykuş görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda bir kedi gördüm bir gözü yoktu diğer gözü bembeyazdı