Rüyada gözü çıkmış kedi görmek

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendinden emin adımlar atacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü çıkmış kedi gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek kolaylıklara kavuşacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada kedi gözü görmek bir sebeple çok üzüleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada insanda kedi gözü görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör kedi görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada dört gözlü kedi görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments