Rüyada kedinin gözlerini görmek

Rüyada kedinin gözlerini görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, güzel günlerin yaşanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, başarı kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada kedinin gözlerini gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada insanda kedi gözü görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments