Rüyada mavi gözlü kedi görmek

Rüyada mavi gözlü kedi görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, günden güne sorunlarının artacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek yeni bir iş bulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek konforundan da ödün vereceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte göz görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret eder.

Rüyada mavi göz erkek görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments