Rüyada keçi doğurtmak

Rüyada keçi doğurtmak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi doğurtmak gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi doğurtmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğuran keçi görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi sürüsü görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments