Rüyada keçinin doğurduğunu görmek

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi doğurtmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalettir.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek mevki edineceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Rüyada doğuran keçi görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıl keçisi görmek adını herkese duyuracağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada keçi yavrusu görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada keçi bacağı görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ferhat

Rüyamda babma bir keçinin 8 tane yavrusu olduğunu ve onu doğurturmasını söylemişlerdi babamda yapamam diyip gitmiyordu ama ben babama ısrarla gitmesini söylüyordum bu rüyanın manası nedir

Asime

Rüyamda keçinin doğumuna yardım ettım bi akrabamızla 5 tane yavrusu oldu ama yavruları hatırlamıyorum nasıllardı

Hayat

Selam Aleyküm ben bu gün sabah namazından sonra rüya gördüm 8 9 keçini doğurturtum çok güzel oğlaklar oldu. Sonra sevdiğim adamı ardim söyledim. O da bana bir numara verdi dedi beni bu numarada ulaş numara yurtdışı numarayısiydi.