Rüyada doğuran keçi görmek

Rüyada doğuran keçi görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına yorulur.

Rüyada doğuran keçi gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Rüyada doğuran keçi görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Rüyada keçi doğurtmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, huzurlu, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulur.

Rüyada beyaz keçi sağmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments