Rüyada keçi ve koyun görmek

Rüyada keçi ve koyun görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada keçi ve koyun gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada keçi ve koyun görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada koyun keçi görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi koyun görmek borçlanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments