Rüyada keçi sürüsü görmek

Rüyada keçi sürüsü görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet eder.

Rüyada keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada sürü keçi görmek mal ve mülk sahibi olmaya, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü keçi görmek alım gücünün artmasına, o kişiye zararının dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak kapanan kapıların açılacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments