Rüyada keçi doğurduğunu görmek

Rüyada keçi doğurduğunu görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, evindeki huzurun bozulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada keçi doğurduğunu gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi doğurtmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına inanılır.

Rüyada doğuran keçi görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yakında hedefine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada keçi doğurduğunu görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek kötü gününü de paylaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi derisini yüzmek hak yolundan ayrılmayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile keçi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments