Rüyada karnı şiş bebek görmek

Rüyada karnı şiş bebek görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, derdin sona ereceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada karnı şiş bebek gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnının şiştiğini görmek fakirlerin güleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada karnı şiş görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işarettir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada birini karnı şiş görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments