Rüyada birini karnı şiş görmek

Rüyada birini karnı şiş görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, mutlu olunacağına, edilen duaların tutacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birini karnı şiş gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnı şiş birini görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, maaşının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnını şişmiş görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Rüyada karnının şiştiğini görmek fakirlerin güleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şişmiş görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada birini karnı şiş görmek yaşananları unutturacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments