Rüyada karnı şiş görmek

Rüyada karnı şiş görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, zamandan da kar edeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada karnında şişlik görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine inanılır.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments