Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret etmektedir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karnında şişlik görmek büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini karnı şiş görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Rüyada karnı şiş birini görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments