Rüyada karnının şiştiğini görmek

Rüyada karnının şiştiğini görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren bir olay sürpriz şekilde olumlu gelişebilir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Rüyada birini karnı şiş görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı şişmiş görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada karnının şiştiğini görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada karnı şiş kadın görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments