Rüyada birinin karnını şiş görmek

Rüyada birinin karnını şiş görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin karnını şiş gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet eder.

Rüyada karnını şişmiş görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin karnını şiş görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Rüyada karnı şiş görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini karnı şiş görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek çok yorulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments